Materialer

ISOLERINGS PRODUKTER

ISOVER OG PAPIRULD

ISOVER InsulSafe

 

ISOVER InsulSafe er fremstillet af 98 % glas, hvoraf op til 85 % er genbrugsglas.

 

loft Inden indblæsning skal eksisterende gangbro og karm omkring loftlem hæves, ligesom der laves en kantafgrænsning ved tagfoden, så eksisterende ventilation ikke lukkes. ISOVER InsulSafe indblæses på loftet i jævnt lag i den aftalte højde.

 

hulrum Indblæsning af ISOVER Insulsafe gøres enten ved at udtage et antal sten i facaden, eller ved at bore huller i fugerne. ISOVER Insulsafe indblæses, så det fordeles jævnt og komprimeres i hulrummet, så der opnås en effektiv isolering. Stenene mures ind i facaden igen og fuges. Borede huller lukkes med mørtel i samme farve som eksisterende fuger.

 

Drift og vedligehold ISOVER InsulSafe kræver ingen særlig vedligehold. Ved korrekt indbygning i bygningsdele, vil ISOVER InsulSafe have samme levetid som bygningsdelen. 

Papiruld


Når du isolerer med papirgranulat, får du en ensartet isolering, som lukker af for huller og åbninger, hvor varmen ellers kan slippe ud.

Papiruld er lavet af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre.

Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i mange år. Isoleringsgranulatet Papiruld blæses ind med en slange.Kontakt os for yderlig info.

Følg os

Facebook

Kontakt info:

+45 31464602

Copyright © All Rights Reserved